Min träningsblogg - Rund är också en form!

tisdag 5 juli 2011

Mamma-hjärnan gör sig påmind igen...

När jag satt och gjorde just ingenting igår vid lunchtid ringde telefonen. "Okänt nr" brukar oftast göra att jag väljer att inte svara, men jag gjorde det denna gången. Tur var väl det...! Det var BVC-sköterskan som ringde och undrade var vi höll hus någonstans?

H****e! 5-månkontrollen inklusive vaccin... Oops! "Mamma-hjärnan" gör sig påmind ännu en gång (Sådant händer ju till och från nu för tiden, tyvärr). Tur att hon var snäll nog och gav oss en ny tid en halvtimme senare. Men ändå piiiinsamt! :-P

Jag som ALLTID kommer i tid! Oftast t.o.m. lite före just för att jag tycker det är ruskigt pinsamt att låta andra vänta!

Tycker ni det är pinsamt att missa tider och/eller komma för sent?
Eller är ni hopplösa tidsoptimister som ofta kommer sent?

12 som har tyckt till:

kattiiiiss sa...

Ajaj vad typiskt!
Det har hänt mig också.. men roligt är det inte!

Bloggande 4barnsmamma sa...

Hoppsan!
Jag hatar vänta på sent folk och kommer sällan eller aldrig för sent själv.

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag var alltid ute i god tid förr, men för några år sen vände det så nu får jag alltid stressa i sista sekunden. Dock för det mesta i tid (än så länge, även om det verkar gå utför).

äppelblomman sa...

Uppps;-) Jo då här händer det mer o mer att jag inte kommer ihåg tider och kommer för sent... Hatar själv när folk inte är i tid o så har jag gått o blivit sån själv;-)
Snygg du har blivit i din hy! Skönt att salvan hjälpte!
Kram K

Västgötskan sa...

Tack K! :-)
Ja, den har hjälpt massor. Jag är fortfarande lite röd i hyn, men inte i närheten av hur det såg ut förut när det "fnasade" som mest.. :-P

Nettan sa...

Usch ja vad pinsamt sådant är. Jag är också en sådan som gärna sitter i väntrummet en kvart innan avtalad tid. Men sedan lyckas vi aldrig komma i tid till kalas och sådana tillställningar längre. Alltid sist med andan i halsen och jag som är skitstressad över att vara sen.

Ang. din hy som förregående kommenterade. Läste att du hade rosacea. Dom tror att det är det jag också har men jag fick någon antibiotikasalva som inte hjälpte så bra. Vår vårdcentral är stängd i sommar, jag har hört att skåningar inte blir sjuka under den tiden ;-), så jag har inte fått ny tid. Lite nyfiken på vad du har för salva. Tänkte man kunde vara lite före och komma med förslag.

Ha en bra dag / Nettan

Anonym sa...

Är sån som vill vara i tid.. dock händer samma sak ibland som i din situation :-)

Västgötskan sa...

Nettan:
Den jag fick heter Epiduo.
Första veckan brände det lite obehagligt i huden i ca 10 minuter efter insmörjning, men nu känns det ingenting längre.

Västgötskan sa...

Sen ska väl tilläggas att de även ville ge mig antibiotika men avvaktade pga att jag ammade.
Kanske lika bra det. Jag litar mer på den specialiserade hudkliniken jag ska till en en "vanlig" VC. :-)

- sa...

Usch då! Ja, jag är ju född punktlig tror jag. Åtskilliga gånger i mitt liv har jag fått stå och vänta på kompisar som jag bestämt träff med, och som kommer vankades sisådär en kvart försent. Jag är alltid i tid, helst några minuter tidig. Fast visst har det hänt att jag blandat ihop tider. En gång blandade jag ihop en röntgentid med en tandläkartid, som jag hade tid hos samma vecka. Blev väl för mkt för min virriga hjärna antar jag...;) Jag har faktiskt kommit till frissan en gång en dag för TIDIGT. Rätt klockslag men fel dag..gissa om jag skämdes efter min utskällning av personalen som lät mig vänta och vänta och vänta, sen det upptäckts att jag skulle vara där dagen efter! :D

katta sa...

jag är som dig, vill alltid helst vara lite före. Men inte alltid så lätt med en långsam dotter och sambo :-)

Nettan sa...

Tack den har jag antecknat nu. Jag hoppas också få en tid till hud sedan så jag kan få någon ordning på denna för det är jobbigt och jag har ont ibland. Ja du vet ju ;-). / Nettan