Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 7 juli 2011

Peter Wahlbeck av alla människor...

Det måste väl ses som rätt komiskt när en komiker (...) som Peter Wahlbeck går ut och sågar sina kollegor för att de inte är roliga. Han uppger bl.a. Magnus Betnér som ett överskattat exempel:

"Han är helt överskattad. Det är ett slags pojkrumsdravel som blivit klassat som politiskt. Vad hjälper det att han har en massa fans. Det som inte är roligt är inte roligt. Konstigt att ingen svensk journalist eller annan intellektuell går ut och säger ”detta är skit”. Det han gör blir kult bland personer som är bittra och dricker coca-cola på sina pojkrum. De sitter uppe hela natten, lan:ar, dricker läsk och kollar lite på Magnus Betnér på Youtube, som säger något taskigt om Astrid Lindgren eller Per Gessle."

Jag borde alltså införskaffa mig ett pojkrum (!) och börja dricka coca-cola (som jag hatar) för att kunna fortsätta säga att jag tycker Magnus Betnér är vår roligaste komiker?!

Peter Wahlbeck däremot... Ja, vad ska man säga om honom? Killen har ju inte en enda rolig nerv i hela kroppen. Snacka om "överskattad" komiker. (Om han nu ens är UPPskattad komiker runtom i Sverige?)

4 som har tyckt till:

Anonym sa...

Håller med! Betnér rockar!
Detta uttalande är väl det roligaste P. Wahlbeck har fått ihop under sin karriär som "komiker". Kan dock ge han en poäng att väldigt många komiker idag är galet dåliga..

Anonym sa...

uppskattad? han kanske blivit skönstaxerad och är tvungen att ta ut det på nån ;P

Barnens Hjältar sa...

Haha går det dåligt för Wahlbäck nu måntro :P

Ja tacka vet jag de gamla plattformsspelen :P

- sa...

Om man inte når framgång på egen hand...måste man gå ut på aftonbladet el dylikt och såga kollegor för att få uppmärksamhet...

Skönt att jag inte är ensam om att tycka att Peter Wahlbeck är en ohumoristisk och dryg jävel. Komisk? Nä, inte mycket. Betnér däremot har en förmåga att sätta huvudet på spiken så att man vrider sig av skratt. :)