Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 22 juli 2011

Jo, men det här kändes logiskt...

Tydligen finns det människor som tycker det är bättre att lägga polisresurser på lättklädda karlar på stranden, än att låta dem utreda riktiga brott, såsom rån, våldtäkter och barnpornografi...?!

Om man nu inte tål att se karlar i badbyxor (även om jag håller med om att STRING inte är det mest smickrande plagget...) så kanske man ska stanna hemma?

Det går ju omkring kvinnor i både string och toppless och "konstigt nog" är det ingen som polisanmäler dem. Undra varför...? *suckar*

11 som har tyckt till:

Barnens Hjältar sa...

Ja jösses det finns inga gränser för moralisterna.
Sv: Jag fattar inte heller varför ungar växer så fort :P

Anonym sa...

Enligt vad folk sagt som var på plats hade han gjort en hel del övningar som inte direkt var passande för nån i string, jag tror också om en kvinna hade gjort vulgära rörelser på en badstrand i string att hon skulle råka illa ut.

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article1183590.ece

Dock känner jag att både aftonbladet och Norran hade behövt mer info, kändes rätt vagt.

Villa Frejas bokblogg sa...

String är ju iof ett plagg som borde förbjudas helt och hållet, men inte av nån annan anledning än att det är så satans obekvämt ;) Och bad är väl = lättklätt?! Idiotiskt.

Nettan sa...

Precis vad jag har skrivit också. Dubbelmoral är vad det är.

Anonym: Jag tror inte att en kvinna hade blivit anmäld på samma vis som en man. Det går inte att komma från att män alltid blir fortare anmälda än kvinnor vid sådan här tillfällen. Iaf min åsikt / Nettan

hiss och diss sa...

Det lär ju inte vara stringen som folk hade problem med utan att vissa delar av kroppen exponerades när han utförde sina yogaövningar !

Västgötskan sa...

Hiss och diss:
Måste man titta åt hans håll om han nu (smått ogenomtänkt) väljer att köra yoga då?

hiss och diss sa...

@Nettan, Jodå jag är övertygad om att ifall en kvinna hade yogat iförd string så hade någon anmält det också, vi vil inte se det som doljs av den lilla stringen varken på en man eller kvinna på en badstrand.

Tror inte att speciellt många bryr sig om ifall han hade solat och badat som alla andra sina string utan probelemt var det där med yogan som visar lite för mycket av kroppens dolda ställen.

hiss och diss sa...

@Västgötskan. Mogen kommentar på min blogg. Men har man inga argument så..

Västgötskan sa...

Hiss och diss:
Med tanke på att jag bara beskrev hur DU SJÄLV, i ditt inlägg, förklarade hur vi som inte låtsades bry oss om det var nollor, så är det alltså JAG som är omogen? Ok...

Anonym sa...

I vårt nypuretanska samhälle ska tjejer visa upp sina kroppar för hela världen som åskådare, och därmed även kritiker.
Om en kille däremot skulle ta på sig ett par kortare badbyxor eller shorts finns det inget boyish i närheten, utan tvärtom. Då är han plötsligt homosexuell och gillar att ha falukorv i röven. Detta för att kvinnan har den kroppsligt uppvisande rollen, och när en kille intar positionen som objekt är hans manlighet plötsligt inte lika mycket värd, utan skuffas in i ett hörn tillsammans med samhällets minoritetsgrupper. Allt för att den i förväg bestämda standarden ifrågasätts.

Se bara hur samhället har utvecklats sedan 80-talet. Då var det mer regel än undantag att killar badade i speedos utan att någon höjde på ögonbrynen. De flesta killar gick omkring i korta sportiga och färgglada sportshorts, typ Adidas, Erima mfl.
Numera vågar ingen kille ta på sig ett par shorts som går över knäna. De flesta klär sig i jättelånga töntiga rutiga bomullsshorts som var moderna typ på 1930-talet.

Badbrallor skall gå ner till knäna, hänga en bit ner på rumpan och man ska dessutom ha kallingarna under, och se till att resåren är utanför (och så skall det vara märkeskallingar, annars är det ingen vits) ... det ser oerhört obekvämt ut tycker jag.

String på rätt kille är oerhört sexigt.

Anna

hiss och diss sa...

@Anna. Du missar poängen också, problert är inte att mannen hade sting på sig för det har dom flesta inget mot även om det inte är vackert.

Probelemt är att mannen yogade på en fullsatt badstrand och visade, ja du vet vad han visade om du tänker efter, det är inte ok.

Alla ska visa hänsyn för varandra och ingen ska tvingas att vända sig åt ett anant håll bara för att någon anser att han har rätt att exponera vissa saker för dom andra.