Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 20 maj 2010

Om man rakar snippan???

Vad är det med folk (fråga ställd på familjelivs forum; "Rakade du snippan inför förlossningen?"

Nu ska vi se...
* Inför förlossningen; Åtkomst "där nere"? Noll!
* Under förlossningen; Olidlig smärta, man är svettig och äcklig i allmänhet. Det trycker på såpass mycket att man är ÖVERTYGAD om att man har som uppgift att skita ut globen! Och innan "la grande finale" är det inte heller ovanligt att det kommer lite avföring...

Så NEJ! Rakning ligger antagligen inte högst upp på listan. Vi kvinnor ber så hemskt mycket om ursäkt till alla inblandade, som kanske får ett traumatisk upplevelse av att se lite könshår mellan allt svett, bajs, blod, skrik och tårar...?!

7 som har tyckt till:

Tigris Predikantan sa...

Håller med dig!
;)

Ina sa...

Håller med dig fullständigt.
Men de hade väl brist med vettiga frågor ;-)

Anonym sa...

Förr rakades man på plats. Ska de sy är det lättare utan buske. De får se mej som jag brukar vara. Min kille fick hjälpa mig på slutet med hyveln. Dessutom är det vanligt i många olika kulturer att ta bort könshåret. Hur många tar bort håret under armarna? Jag vill heller inte kyssa en kille ens med mustacsh och jag trivs att vara helrakad även inför förlossningen. Men alla får ju vara som de vill!

amy

Jempa sa...

Haha, helt sant.. Tyvärr tror jag att epiduralen gjorde just den delen av förlossningen värre, för när jag plötsligt inte hade ont längre tänkte jag mer på i vilken förödmjukande position jag faktiskt befann mig i.. :)

Anaiah sa...

Hahahaha, jag dööör!!!

Mollamaja sa...

Hoppsan :-) Jag har inte varit övertygad om att jag vill uppleva en förlossning förut. Det här gjorde ingenting för att övertyga mig nu heller.

Västgötskan sa...

Mollamaja:
Ha ha! Sorry... Men jag lovar, trots det är det verkligen värt det. :-))