Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 22 oktober 2009

Vaccinera SverigeDemokraterna ?

Falkenbergs ordförande i SD har valt att avgå efter Jimmi Åkessons debattartikel tidigare i veckan. Han säger att han inte kan stå för den synen av muslimer. Grattis! Kul att nån inom partiet reagerar.

Reagerar gör även deras partisekreterare Björn Söder. Men kanske inte på det sätt man skulle önska. Han säger istället att avhoppen inte är något att vara ledsen över, för kan de inte stå för dessa värderingen passar de ändå inte in.

I rest my case... *suckar*

Bland dagens nyheter kan man även läsa att två personer har dött efter att ha tagit svininfluensa vaccin, men man är noga med att säga att de inte är säkra på att det beror på det, då personerna har varit svårt sjuka.

Stopp! Vänta lite. Backa bandet...
Det blev stora rubriker när 2 personer dog i svininfluensan tidigare i år. Var det inte så att de också var svårt sjuka? Att den ena t.ex. hade cancer...

Undra förresten om Sverigedemokraterna borde vaccinera sig eller inte? ;-)Ex,

3 som har tyckt till:

Alexandra sa...

Om jag minns rätt så läste jag på AB att dom ville ha in information om någon som fått någon allvarligare biverkning av vaccinet.

Dom kan inte berätta om sina biverkningar dom är ju döda...

Jorma sa...

Mona Sahlins gode vän som nu skall få hög post inom Maud Olofssons Centerparti visar på hur rätt sverigedemokraterna har!

Här kommer Mahmoud Aldebes kravlista.

1.En moské i varje stad eller kommun.

2. Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet.

3. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.

4. Att integrera islam i svenska skolor.
Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna.

5. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.
Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna.

6. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.

7. Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.

8. Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.

9. Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.
Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.

10. Två timmars ledighet för fredagsbön, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15´sommartiden. Fredagsbönen är en obligatorisk bön som måste utföras kollektivt i moskén.

11. Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.

12. Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.

13. Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer och från svenska myndigheter.


Den som vill läsa hela brevet kan göra det här:http://www.sr.se/Diverse/AppData/Isidor/files/83/2113.pdf

Mahmoud Aldebes: "Muslimska minoriteten kritiserar den snäva definitionen av religion som ligger till grund för den svenska religionsfrihetslagstiftningen. Det behövs särlagstiftning när det gäller godkännande av muslimska minoriteten. Med ett sådant godkännande kan vi begära rättelse av svenska familjerätten för att anpassa den islam."

Anonym sa...

Vaccinera dig själv du istället för att hoppa på folk som vill göra Sverige bättre. Kom till Malmö eller Södra Stockholm så ska jag visa dig verklighetens mångkultur.

Du är då låg så man tror inte det är möjligt. Ta ditt vaccin själv, ta gärna 10 doser.