Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 25 oktober 2009

Upp-och-ner-på-vända-världen (igen).

Först slog SSK Djurgården med 2-1 (tack vare Björn Bjurling!) och igår var det dags igen. Denna gången var det Frölunda som åkte på stryk med 4-2 och för showen stod kedjan: Linus Videll, Yanick Lehoux och Jonas Almtorp!


Som att det inte räcker med att Idol är "upp-och-ner-på-vända-världen" just nu. Även i hockeyn verkar det kunna bli lite alla möjliga resultat. Men ingen är i dagsläget gladare än jag!! :-D

På måndag är det dags för bortamatch mot Linköping. Undrar om de skräller igen. Jag är ytterst tveksam, men man ska väl inte ropa hej...

5 som har tyckt till:

Fyra nyanser av rosa sa...

Gud så skönt att få sova så länge. Jag har glömt hur det känns! L sover alltid länge men inte lillebror. Nu ska jag äta lunch :-)!

Ha en bra söndag!

Anonym sa...

Lilla du.. SSK är bättre än många tror. Dom spelar minst lika bra som alla andra. Nu är världen rätt. Experter som du, som inte vet nått behöver inte säga nått.

Västgötskan sa...

Anonym:
*skrattar* Ursäkta, men VAR har jag utnämnt mig till expert...?

Gurtah sa...

Det måste vara för att SSK har ett så oerhört bra och starkt lag som alla spelare, tränare, kommentatorer och så kallade experter har tippat dem i botten av tabellen. Men tur att en liten anonym person vet något som ingen annan vet.
Självklart kan ett "sämre" lag spela mycket bättre än ett "bra" lag. Det gäller ju att få ihop spelet och få alla att dra åt samma håll. Bara kul om de förväntade botten lagen skräller och vandrar uppåt i tabellen.
Men visst är det upp-och-ner-på-vända-världen. Ingen snack om det.

LHC sa...

Jag säger bara 8-1!