Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 31 oktober 2009

Idol 2009 - Hur tänker Rabih?

Erika var den som fick lämna Idol igår. Det var nog i det stora hela ganska rättvist, då hon inte var särskilt bra. Anonym och aningens tråkig. Men sen måste jag ju säga att hon absolut inte var sämst heller.

Hur kan Rabih vara kvar? Han är ju ljusår ifrån de andra deltagarna, både röstmässigt och när det kommer till scenspråket! Antar att det sittar många fjortisar och röstar på hans "puppy-dog-ögon". Även om jag inte tycker han var bra på något sätt igår, så måste jag undra: Hur tänkte han när han valde låt?? Vem kan göra "That´s amore" på ett bra sätt? De finns säkert några, men de är nog ändå väldigt få!

Tove var som vanligt fantastisk. 40-tals fenomenal!

Erik. Tja, vad säger man? Från en pojkig liten "rufs" till riktigt charmig. För att inte tala om rösten!!

Och inte att förglömma; Laila visade trosorna, "som vanligt"...

3 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Idolinlägg ser jag, tråkigt att jag är en "dålig" följare av det, mina tre barn tittar alla på det då de är "musiker och sångare" hela gänget, en del tidigare "idoler" och nuvarande är klasskamrater till dem under åren i musikskolor. Min favorit är tjejen med Rastahår!
Blir nyfiken, vad händer hos Er på jobbet på Torsdagar då? Fredagen är ju veckans arbetsdag så med rätt stämning så blir ju självfallet dan före dan även det glädejens dag! Idag börjar min jakt "på det förlösande skrattet" har du någon favorit sajt eller länk som du kan tipsa mig om?
Behver hitta något kul känns det som!
Fast i ärlighetens namn så är jag just nu inte på en kul, glad, trevlig och fin blogg, nämnligen din!
Ha en fin Helg!
Kram ifrån Peter!
PS: Gillar sjävklart dina viktiga inlägg om influensan alltså "fläskhostan", jag kommer inte att vaccinera mig!

Caroline sa...

Ser att du tycker ungefär som jag. Fattar inte hur Rabih kom med från första början med den där nasala, falska smurfrösten. Och Erika har varit tråkig från början, sjunga kan hon, men hon är ingen artist. Hon levererar inte och är bara allmänt tråkig, berör inte ett dugg. Det var rätt ändå att hon åkte ut. Den bästa denna vecka var Tove :)

Moosan sa...

Håller med dig!...Hur kan han fortfarande vara kvar??
Nästa gång måste han ju ut!
Jag gillar Mariette och Eddie särskilt mycket, men det finns andra som också är väldigt bra.
Det var dock ett väldigt tråkigt tema förra gången enligt mitt tycke!
kram