Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 18 februari 2010

Pustar ut!

Elräkningen hade kommit. Jag satte hjärtat i halsgropen och föreställde mig en fyrsiffrig kombination som började med lägst siffan 5...

Öppnade den med bultande hjärta och såg 3...4...3...2 kr.
Wow?! Vi som knappt eldat någonting i vinter. Vilken lättnad!

2 som har tyckt till:

oumberligating sa...

God Morgon! Oumberlige Peter här, uppe med tuppen som det ibland heter, fast uttrycket är nog på utdöende!
Ja, skitsamma, sitter nu och läser ikapp i din trevliga och fina blogg!
Fastnar lite extra för just ditt inlägg om att ge "beröm"!
Viktig fråga, många pratar om behovet av att just göra det men många mäniskor jag träfft i mitt liv har pratat om det men var bokstavligen fördjävulusiskt dåliga på det själv!
I blogg världen så ger jag alltid beröm, tycker det är lite av idén med just själva bloggandet, att göra "vardagen" lite trevligare!
Jag kan ju exempelvis tycka att en blogg är bra fast jag inte riktigt håller med om vad som skrivs, men är det personligt så tycker jag det känns trevligt i vilket fall som helst, att någon vill dela med sig av sitt liv och sina tankar och funderingar!
Ja, den här tiden på dygnet så skulle jag kunna skriva hur mycket som helst, men käner jag dig rätt (ler) så kommer det fler inlägg idag och då kan jag skriva mer under dem, för bra inlägg ska ha bra kommentarer! Hmmm.....får man skriva så? Visst fan får man det....mina kommentarer är alltid bra, trevliga och glada. Har mottagaren någon känsla för humor så kanske man dessutom tycker de är lite kul! (ler)
Sådana här BrorDuktig Människor som jag retar alltid folk med sin "duktighet"!
Vet du vad jag gör just nu, jag bakar matbröd så mina tre fragglar ska få nybakat till frukost när de strax kommer och sätter sig vid fruksotbordet!
Fast i Sverige blandar vi lätt ihop begreppen, att säga att man är bra på något är ju inte skryt så länge man inte säger att man gör "det" bättre än många andra!
Fast jag är nog lite skrytig också, för jag gör många saker mycket bättre än många andra!
Fast jag gör saker sämre också, tex att skriva korekt Svenska, fast det överlåter jag till andra som är "Bäst" på det som du tex!
Nu blev det långt igen, funderar på om jag ska önska dig trevlig helg redan nu.....nej, har som sagt en känsla av att det kan bli fler komentarer och inlägg idag både ifrån dig och mig!(ler)
Kram sålänge ifrån Peter

Anneli sa...

Ja, jag har väl också bävat lite, men jag kollade elleverantörens hemsida och visst att det skulle bli en dubbelt så hög räkning denna månad..då elpriset dubblats. Men jag har ju godel så dubbelt så högt blir ju inte nån större summa för mitt lilla hushåll ;) Lite över 600 spänn mot lite över 300 i vanliga fall. Så jag har nog ändå kommit lindrigt undan! Även om jag misstänker att alla elkonsumenter blir blåsta, för jag tycker det är GANSKA skumt att elpriset går upp till det dubbla så där. Det går ju inte upp av sig självt menar jag..nä, de skor sig nog på att alla måste ha värme och el vare sig det är rekordkallt eller inte?