Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 19 februari 2010

Hur orkar man mentalt..??

Man kan inte låta bli att bli helimponerad av sådana här människor. Hur orkar man gå igenom 18 (!) missfall och ändå försöka en 19:e gång ?!

Jag skattar mig verkligen lycklig att båda sönerna "blev till" så lätt som de blev! För jag vete sjutton om jag hade orkat gå igenom något liknande?

Att längtan efter ett barn är stor i såna här fall ifrågasätter man ju inte på något sätt, men hur orkar man mentalt...? En riktig saga med lyckligt slut blev det i alla fall, då hon till slut fick en dotter!

Bild från alltombarn.se

4 som har tyckt till:

oumberligating sa...

Ibland kanske det är så att det helt enkelt är ont om "mentalt" att orka med, kanske de är därför det fungerar!
Fast i det fallet du beskriver så tror jag det är livet "själv" som orkar!
Ja, det där blev lite kryptiskt, men du känner mig vid det här laget så du vet vad jag menar!
Har du haft hicka? Jag har tänkt på dig nu minst 5 gånger under en halvtimme, skriver ett "mördarinlägg" om sjuksköterskor och bara för din skull min Vän så har jag delat upp skiten i några stycken! (ler)
Väntar bara att du nu ska skriva att din bästa kompis är sjuksköterkska och hon minsan är..................en bitch!
Ha det bäst som vanligt, hoppas du inte tycker jag besudlat din blogg för många gånger idag! (ler)
Kram ifrån den Oumberlige! Hmmm...ja visst, Peter heter jag!

Jempa sa...

Ja det är lustigt hur man tar det för givet.. 18 missfall hade jag ALDRIG orkat med, jag hade suttit på psyket efter 5..

kidzmode sa...

Oj, det hade jag nog inte klarat mentalt.

lotta sa...

Förnuftig vän du har Malin i Oumbärlige Peter! Man ska nog akta sig för att säga att man inte orkar .. men förstår vad alla menar i all välmening.. sa själv förut i all välmening att det skulle jag aaaaldrig orka.. men .. nu har jag orkat det jag inte trodde jag skulle orka , när man är i olika kriser ( stora som små , OCH tänk på en sak ; jämför inte med andra .. alla bär sina egna kriser .. ) så är man ändå i livet och man tar orkar ..mer lr mindre.. JAG beundrar också denna mamma så till den grad att jag gråter nu .. MEN det fanns en orsak till att hon orkade !