Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 24 maj 2012

Utmanad!

Jag fick en utmaning av Joanna för ett tag sen. Bättre sent än aldrig (?) :-)

 
* När njuter du som mest?
En uteritt på hästryggen, i underbart vacker natur.


* Vilket är det vackraste ord du vet?
"Fantasi"
Jag tycker det är underbart att ha mycket fantasi. Jag har en relativt välutvecklad och ibland ganska ”vild” sådan, men kan ändå avundas barnen när jag märker hur deras är ÄNNU större än min egen.


* Vad i ditt liv har varit det som krävt mest av dig hittills?
Att föda barn! Även om jag så här i efterhand minns mina förlossningar som ganska ”lätta”, så minns jag (men framför allt sambon) hur mycket jag svor och sa att jag ”aldrig kommer göra det här igen” under tiden... Alla tre gångerna. Minnet är bra men kort! Hehe!

* Vad i ditt liv har förvånat dig mest hittills?
Hur mycket man påverkas av sina föräldrar, antingen man vill eller inte. Jag tänkte som liten (eller kanske rättare sagt, som tonåring) att jag aaaaldrig skulle bli som mina föräldrar. Nu förstår jag helt plötsligt hur de tänkte. Och märker (oftast till min glädje, men ibland även till min fasa!) hur jag säger och har samma tonfall som min mamma när jag säger något till barnen. Hjälp! När smög det här på mig???  ;-)

* Har du någon dröm som du inte har uppfyllt ännu, i så fall vilken?
Att ha / driva ett eget företag. Med en affärsidé /produkt /tjänst som jag verkligen brinner för!

 
* Vilken är den bästa bok du läst?
Tyvärr läser jag inte så mycket som jag skulle vilja. Men jag måste nog säga "Pojken som kallades det". Bra men tragisk!

* Vad lyssnar du på för musik?
Det är väldigt blandat. Jag är en sådan där "tråkig" person som gärna lyssnar på RIX och Megapol. (Kunde de bara ta bort reklamen vore det bra...) Men gillar framför allt "mjukrock" som t.ex. 3 doors down och Tacida.

* Beskriv dig själv med fem ord!
Känslosam, temperamentsfull, empatisk, envis, viljestark.

* Hur mycket i livet tror du sker av en slump och hur mycket ingår i en större plan (t.ex. Gud har bestämt eller ödet vill si eller så?)
Jag tror att vi påverkar våra egna liv i stor utsträckning. Att vi kan påverka det genom val vi själva gör! Däremot tror jag (eller vill i alla fall tro) att stora händelser i livet händer, oavsett vilken väg vi ”lyckas” ta oss dit på.

* Vilken är din favoritblomma?
Liljor! 

* Vad har du för plan inför sommaren?
Först blir det en liten weekend i Stockholm med sambon plus ett bröllop (dock inte jag och sambon!) ;-)Efter det blir det nog mest en lugn sommar. Lite dagsutflykter med barnen; vi har pratat om Liseberg, Skara Sommarland och en liten tripp till Fredrikshamn/Skagern.


9 som har tyckt till:

♥ Carina ♥ sa...

Roligt att läsa dina svar :)
Önskar dig en fin dag!
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Den där utmaningen gillar jag så mycket just för att mottagaren själv ska klura ut nya frågor och ge vidare. På så vis blir det roligare att läsa om man stöter på "samma" lista hos flera bloggar.

Anna sa...

Va kul att få läsa lite mer ingående om dig. :)

Malla sa...

åsså tjejmilen!

Milla sa...

Alltid roligt att läsa om personen bakom bloggen. Ha en fin dag!

Anonym sa...

Vilken härlig lista!
Den var bra, och det är alltid roligt att läsa svar hos någon som man fäljer. Det blir lite mer rakt på :D

Kram

madelein - mamma till sex sa...

Visst tusan den där glömde jag av. Fick denn med för ett tag sedan

Villa Frejas bokblogg sa...

Sv. Vilka veckor har du sem? Jag har inte så stor koll på min sommar ännu, men klart att vi ska hitta en tid till fikaträff! :)

Jess sa...

Kul att få läsa lite mer om dig!