Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 9 oktober 2010

Det lilla, främre hålet...

Igår efter jobbet bar det av till metropolen Kinna. Kompisen skulle på sin första "roping-lektion" (kasta lasso till häst) och jag skulle vara moraliskt stöd. Huruvida jag var det vet jag inte? Kanske om halvsuddiga "spökbilder" och lite småelakt skratt när hon kastade lassot runt sig själv räknas, så ja kanske... ;-)

Hur som helst. Jag ville egentligen komma till en annan detalj i sammanhanget. Jag har inga problem med utedass eller toaletter i "mindre modernt format". Men det här var ju löjligt! Det fanns en mulltoa i klubbhuset sa de och pekade. Ok, dit traskade jag. Mulltoan i sig så väl ok ut, även om den förmodligen var från 1870-talet... Men när jag öppnade locket och läste beskrivningen. (Ja, det fanns en beskrivning på väggen!) "Kissa i det lilla, främre hålet."

"Kissa i det lilla hålet. Lätt som en plätt! Eum...?"

What?? Det var ju inte det att jag inte FÖRSTOD beskrivningen, men hallå! Hålet var ju inte större än innerullen på ett dasspapper. Hur i all världen ska man som tjej kunna sikta?? Äh, jag pinkade så gott jag kunde och "sket i resten".

1 som har tyckt till:

Perlamarela sa...

ÅÅÅÅh den där lilla gubben som slår sig blodig vid datorn, har du gjort den själv? Jag vill också ha en sådan!!!