Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 7 oktober 2010

Kolla ALLTID baksätet?!

Jag har sett för många skräckfilmer. Inte nog med att jag är mörkrädd. Idag var jag på möte med arbetskamraterna efter jobbet och sen på väg hem, vid 20-snåret, hade det hunnit bli mörkt ute. Av någon underlig anledning får jag för mig att:
"Hm, undra om det inte är någon i baksätet...?" och vågar knappt titta i backspegeln!

(Bara den här bilden får mig att rysa!)

Den rationella sidan av mig täntke däremot:
"Äh, skärpning för fan! Vem och framför allt NÄR skulle det komma in en person i din bil när du kör i 90 km/h??"

Psykoterapi nästa?

4 som har tyckt till:

Jempa sa...

Men det är ju det som är grejen! Det är ju knappast en PERSON som kommit in i bilen, utan en demon av nåt slag.. Då kan du köra hur fort som helst, du kommer inte undan.

/Ocksåsettförmångaskräckfilmer

oumberligating sa...

Inte behöver du psykoterapi inte.....vet inte om du läste mitt inlägg förra hösten när jag helt plötsligt hade en främmande kvinna i baksätet! Det inlägget har resulterat i mycket kontakter för min del, men de sker via mail....för vem vill erkänna att det finns "spöken"!
Jag har jobbat på obduktion och suttit vak för många döende patienter och aldrig någnsin under mitt 46 åriga liv varit med om något konstigt!
Så helt plötsligt så sitter hon där i baksätet på natten i bilen mellan enköping och stockholm.
En vacker stilren kvina i 90 års ålder, hon syns när jag vänder mig om och hon syns när jag tittar i bakspegeln.......rejält omskakad så kör jag in på ett nattöppet matställe för att deicka kaffe och lugna ner mig........fortsättning i nytt kommentarsfält

oumberligating sa...

forts.....personalen ser att jag inte mår så bra och frågar om jag kört på något...de har kanske sett folk förut som ser lite shockade ut.
Jag berättar ingenting utan sätter mig vid ett bord....helt plötsligt så kommer det fram en ung tjej..en liten "trasig" tjej med "själskärarstreck på armarna" som hon dolt illa, hon jobbar där och torkar bord och nattstädar.
Hon säger helt plötsligt till mig...kom...hon tar min hand så går vi till min bil och hon ber mig öppna dörren. Jag ser inget...men hon säger högt: - Kliv ut ur bilen är du snäll han som kör tycker det är obehagligt!
Sedan vänder hon sig till mig och ser med sina ledsna ögon på mig!
-Nu har hon klivit av!
Sedan går hon in igen och börjar torka bord!
Någon månad sedan så skulle jag tacka den hör tjejen....fick då veta att hon är inlagd på sluten pskiatrisk klinik....för någon månad sedan tog hon livet av sig!
Säger bara......vad är det vi ser!
Vad tror vi oss se!
Men jag vet att det ibland sitter någon i mitt baksäte!
Kram ifrån Peter!

lotta sa...

Starkt att berätta från Peter..
Du behöver nog inte oroa dig Malin ..
Hade en speciell " praktikant " på jobbet för några årsedan .. jag frågade henne lite på skoj o lite på allvar efter ett par dagar om hon är en häxa vilket hon bekräftade med stolthet. Hon hade kontakt med andevärlden men jag slapp vara delaktig i det! Tror inte andevärlden tar kontakt om man inte är mottaglig för det ..
Jag har fått tecken på andra sätt av en kär person som gick bort för några årsedan , därav min piontatuering .. men har inte blivit kontaktad från den sidan mer än jag klarar av och jag är också otroligt mörk/spökrädd..
Skulle du nu få sällskap i bilen så blir det inte som på bilden du lagt upp ! Det lovar jag !! :D