Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 21 november 2012

Min första bok på evigheter!

Nu är den utläst. "Femtio nyanser av honom". Eller "Fifty shades of Grey" om man nu vill vara lite internationell. :-)
Boken har fått GALET mycket uppmärksamhet! Själv gick jag faktiskt inte och köpte den utan lånade den av en kollega på jobbet. I kö att läsa den efter mig, står nog en sisådär 5-6 personer. Några ville inte vänta och har redan köpt den själva.

Det här är lite pinsamt, men jag har inte läst en bok på säkert...8...år?! Bara veckotidningar såsom Cosmopolitan eller Mama som man läser ut på en halvtimme (eller t.o.m. kortare tid). Det känns därför som att jag har väldigt få referenspunkter, för att kunna "bedömma" boken. Men hur som helst... Here it goes.

Boken var annorlunda. Bra annorlunda! För oss "vaniljsexare" (som vi kallas i boken) kanske något "ogripbar" och bitvis nästan pinsamt intim! Ungefär som när man tittar på Fråga Olle ensam och ändå tycker att det är lite jobbigt...! Haha! ;-)
Men jag kommer definitivt läsa de kommande två böckerna!10 som har tyckt till:

Anna sa...

Jag har faktiskt funderat på att köpa den också. Men så är jag lite av en boknörd också. :)
Kram

Ann-Sofie sa...

En bok som jag p.g.a all uppmärksamhet inte orkat bry mig om :D

Shamrock sa...

Alla säger att den är bra ändå känner jag inget sug att läsa den. Jag tillhör nog de som väntar och sen lånar det av någon

Petra sa...

Måste läsa denna.

Malla sa...

ja jag har bara hört lovord om den :)

Camilla sa...

Den där boken har man hört mycket om. Den SKA jag läsa!
Kram!

Nyckelpigan sa...

Jag brukar bli så anti när en bok får så stor uppmärksamhet - har redan bestämt mig att jag inte vill läsa den bara pga det. Lär väl sluta med att jag läser den. som alltid! ;)

Anonym sa...

Jag är i valet och kvalet. Har hört mycket om den, positivt och negativt, och kan inte riktigt bestämma mig för om jag skall läsa den eller inte... Får se. :-)

Kramiz Emma

KaosJenny sa...

Har hört att det verkligen är en bok om HONOM och hans behov och horisont... Inte direkt någon mördande reklam så jag hoppar nog den...

Eva sa...

AS-BRA BOK! Är på den andra... längtar tills jag kommer hem. Kan inte släppa den - är så himla bra!

kram