Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 9 november 2012

Lermask är bra för hyn (har han tydligen hört...?!)

När jag kom för att hämta äldsta sonen från skolan igår fick jag....tja, ett BRYT skulle man väl kunna sammanfatta det med!
Han och en tjejkompis i klassen hade kommit på att: Hoppa, krypa och åka kana i den största lerhögen på skolgården, det var en JÄTTEBRA idé.... Hur han såg ut? Typ som nedan, utan överdrift!!

Jag blev skogstokig förblev lugn och sa att han det var det mest korkade han har gjort och att han skulle få gå hem och sen skulle vi slänga kläderna och vinterskorna och han fick gå utan hela vintern!!!  förklarade på ett pedagogiskt sätt att det var tur att han hade kul i leran, men att det kanske inte var så jättebra...

Jag - behöll lugnet? Inte särskilt! *harkel* Ibland är det helt fel dag som saker går fel bara... Som tur var gick kängorna att få rena. Hur de luktar är kanske en annan sak...! :-P


Bild lånad från zimbio.com


9 som har tyckt till:

Katarina sa...

Haha, been there done that! Och tänk dig då tanken att du har 3 grisar med dig hem och en granne får för sig att ringa socialen för att grisarna är skitiga.
De måste ju naturligtvis ringa tillbaka och jag skrek i telefonen (inte så smart) typ HUR MÅNGA GÅNGER OM DAGEN TYCKER NI ATT JAG SKA TVÄTTA.. deras kläder för att vara en bra mamma.
Självklart blev det inget mer av det, men som du förstår så var mina grisar mesta delen av tiden UTE. Fick sedan ta av sig allt i hallen.

Det går över honey :D

Anna sa...

Hahaha fast lera kan väl vara kul. ;)
Kram

Kicki sa...

Klart de ska få ha skoj, skicka med en sopsäck nästa gång:) Kram

Västgötskan sa...

Kicki:
Jadå, får jag veta det INNAN bara kan han få en sopsäck!! :-D

Nettan sa...

Smutsiga barn är glada barn. Det framgår dock inte vad föräldrarna tycker om det. Förstår din reaktion. / Nettan

♥ Carina ♥ sa...

Åh shit!! Jag skulle precis som du, ha kunnat behålla lugnet ;)
Kram och trevlig helg!

Anneli Stålberg sa...

Det är jättekul! Not!! Men man får försöka ta fram barnet i sig själv och tänka på hur roligt de har haft det :)

Petra sa...

Morr!

KaosJenny sa...

Ha HA, det är inte alla kängor som luktar gott... Gisses vad ni kommer att skratta åt det där sen när han blir stor... kram