Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 19 mars 2012

Det viktigaste som finns!

I en 1-årings värld kan det vara en nalle.
I vår 1-årings värld så är det en nalle! När han föddes tog han inte nappen och vi försökte ett tag men när han fortfarande inte tog den vid 3 månaders ålder så sket vi helt enkelt i det. För det mesta har det varit jätteskönt att han inte har någon, även om det funnits gånger man önskar att man hade en lättillgänglig "stoppknapp" att trycka in...!

Då anade vi inte att den nallen han fick vid sin födsel skulle bli den där "stoppknappen". Herregud, vad han är fäst vid den. Är vi borta hos någon och han behöver sova, är det kört om vi har glömt nallen... :-(
Är vi hemma hänger den med dagarna i ända, med endast kortare avbrott. Den är ju inte jättefräsch, även om vi tvättar den, men han verkar inte bry sig. Den kommer nog hänga med tills den ramlar i bitar. Vad som händer när den gör det, vågar jag inte ens tänka på...! :-O


"The Stig Nalle"!
Lämnad "obevakad" ett kort ögonblick på hallgolvet...Jag kan faktiskt inte påminna mig om att jag hade något gosedjur eller snuttefilt som liten (däremot vet jag att jag vägrade ta nappen). Jag sög däremot på tummen och "pillade" på kalla saker, typ en armbåge. (Haha! Nä, jag vet... Jag är inte som andra). ;-)

Hade ni något gosedjur/ någon snuttefilt som små?

12 som har tyckt till:

♥ Carina ♥ sa...

Jag tror jag hade en snuttefillt... men jag minns ite så noga. Var ju så liten då ;)
Kram

Anna sa...

Åh jag hade en gosehund som hängde med tills den bokstavligen ramlade sönder. Han hette Pricken och var förmodligen min första kärlek. :)

Trillingnöten sa...

Awww! Vår tjej har sin Baba, också en nalle, men inte så allvarligt att hon inte kan sova utan den :)

Jess sa...

Min syster hade ett kaninskinn som jag gav henne och det hade hon tills det var i bitar och inget hår kvar på det. :)

Malla sa...

jag hade en pippifågel rätt länge men annars minns jag inte. Napp hade jag.
Och Nellan är inne på 4de natten utan nu...det går helt ok, skönt! :)

Anneli sa...

Vår äldsta son var likadan. Den började till slut bli riktigt ful och söndrig, när jag hade en otrolig tur och hittade en exakt likadan i Spanien. Vad är oddsen för det??

Lilla jag sa...

Emelie har fortfarande kvar sin gosekatt hon fick när hon föddes. Sover med den varje natt fortfarande...å den håller knappt ihop och har blivit lagad många gånger nu men är lika viktig ändå :) Å den har namnet Strumpan :)

Nett sa...

Jga kan inte minnas att jag hade något speciellt. Min ena dotter däremot, hon skulle ha både filt och en liten kanin med sig överallt.. Gud nåde oss om man hade glömt att få med sig det. ;)

madelein - mamma till sex sa...

Min äldsta dotter nöp alltid i huden vid min armbåge, blev lite sentimental av att läsa det där :-)

Duktiga Tjejen sa...

Oh ja, hade en liten röd och blå-rutig flanellsnuttefilt som jag har kvar än. Någonstans... Och nallen är min trygghet fortfarande. Den har fått följa med på mina utlandsflyttar och ligger numer i tryggt förvar i en låda. Monki döpte nallen till det originella namnet "TEDDY" för några år sedan. Jag hade aldrig döpt honom faktiskt.

life.love.baking sa...

Ja de hade/har jag. Han hänger fortfarande med, fast jag har honom inte som snutte. Haha.
Han heter Pelle och är ett sånt där troll man kan vända ut och in så blir de en boll! Han har varit med mig jämt när jag va liten!

Nyckelpigan sa...

Jag hade en nalle. Mina barn har alla haft vrsitt favvo som varit med precis överallt. Man kan få mycket trygghet av sin nalle Kram