Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 25 mars 2012

Det var ett jävla gnäll, varenda år...!

Det var ett himla massa snack om sommartid/vintertid och hur farligt det är för kroppen. Hur stressigt det är och bla bla bla... :-P

Jag måste säga att jag märker ingen som helst skillnad. Kanske för att jag är småbarnsförälder och sömnbristen är som den är..?
"Jag förlorar en hel timmes sömn!" skriker alla som säger sig ha ont av justeringen. Jaha, och?? Jag har säkert förlorat en timme nästan varje dygn i 8 års tid! Är det inte den ena ungen, så är det den andra...

Så vad är problemet? Sov när du kan sova och sluta gnäll, säger jag! (*lite bitter*)23 som har tyckt till:

Petra sa...

Måste säga att jag inte heller fattar problemet.
Kram

Anki sa...

Amen.
:-)

Gafflan sa...

Jag påverkas inte nämnvärt av själva förlorandet av timmen utom i natt när jag sovit som en kratta och hade en tidig tid att passa i morse. Lite seeegt.
Kram

Husfrun sa...

Det känns minsann inte som om jag förlorat en timmes sömn eftersom jag ändå fick sovmorgon i dag - söndag. Tycker i så fall att vintertiden kräver större omställning av någon anledning. Kanske för att man sover FÖR mycket?!

Trillingnöten sa...

Amen för sjutton! Jag håller med. Känner ingen skillnad. Aldrig...

Nettan sa...

Kan bara hålla med. Ser inte heller problemet. Dock gjorde tjejerna det ikväll vid läggdags då det var ljust ute. Skeptiska försökte dom övertala oss att det var något som inte stämde, försöker ni lura oss på någotvis sa deras blickar.

Jag har däremot väldiga problem när vi ska vrida tillbaka till vintertid av någon anledning. Jag är trött och seg nästan hela veckan efter och jag fattar inte varför jag blir det på det hållet. Men, men det är långt dit och nu får vi väl njuta av sommartiden :). / Nettan

Hemma på våran gata sa...

Mouhaha xD kan bara hålla med ! Märker heller ingen skillnad och fattar inte varför vi håller på så med tiden. Finns säkert någon klok anledning till detta velande, men den är för mig okänd än ;).
Sova får man göra när man kan så enkelt är det;)
Kram till daj !!!

äppelblomman sa...

Nej vad är problemet liksom?? Jag var såååå glad att få gå hem en timme tidigare imorse;-)
Kram K

Lippe sa...

Hade tänkt skriva något liknande på min blogg och nu har jag gjort det och länkat till dig :)

Fia sa...

Hahahahaha jag märker inte heller nån skillnad.

Shamrock sa...

Jag lider inte av sommar/vintertidsomställningen, men jag kan inte förstå vitsen med den. En timmer ljusare hit eller dit, vad spelar det för roll? Nej jag är för samma tid året runt

Nyckelpigan sa...

Jag hatar att byta varje halvår... Kom igen nu & byt tillbaka så vi kan en tid HELA året. Jag känner av att vi byter minst en vecka, men verkar vara ganska ensam om det ;)

madelein - mamma till sex sa...

Instämmer till fullo! ((försov mig i morse förresten) :P

Anneli sa...

Eller hur :)

Joanna Björkqvist sa...

Är det inte bara lite onödigt...?

I övrigt är jag helt med dig; sov när du kan!

Typ nu...? ;)

Moj sa...

Precis, precis, precis!!

Ett jävla gnäll är vad det är vartenda år.....
Kan inte folk va lite glada istället över att dom kan ränna ute om kvällarna en timme längre i ljuset?????

Morgonen har man ändå koma och personligen öppnar jag knappt ögonen, så för min del får det gärna vara lite mörkare då...Hehe!

Kram på dej du kloka!!
Moj

Anna sa...

Jag är lite kluven. Jag både håller med dig samtidigt som jag gnällde lite igår.
Jag jobbade nämligen till kl 24 i förrgår och sen började jag jobba igen kl 07 igår. Och då kändes den "förlorade timmen" som ganska efterlängtad.

Camilla sa...

Jag märker inte av den där timmen heller.
Varken då den flyttas fram eller tillbaks.
Kram!

Milla sa...

Sommartid - vintertid. Helt enkelt tid. Jag kan bara konstatera att jag är trött av att gå upp en timme tidigare än vanligt. Bara så :)
Hoppas du får en fin dag, kram.

Kaatzi sa...

Ha en skön vecka!!
Kram

Ezter sa...

Jag håller med Nyckelpigan! Helt meningslös sak! Ännu värre var det när man hade småbarn. Att du inte märker det kan ju bero på att du föddes när den infördes. JAg mår inte dåligt av det, men märker det, det gör jag.

Gaymasen sa...

Haha! Jag gillar det inte. Men mest för att det är krångligt. När ska det ställas om. Kommer mobilen ställa om sig själv så alarmet funkar blabla. :))

Och jo vi hade faktiskt en grej i ugnen när jag hade sönder den där grejen men det löste sig. Puh. Haha.

Duktiga Tjejen sa...

Haha!

Tyvärr finns det nog dock många som verkligen lider av sömnproblem och inte kan sova när tillfälle bjuds, utan bara på natten. Men en timme hit eller dit, herregud liksom - det är ju ingenting!!