Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 29 augusti 2010

TV4:as brillianta idéer...

Skulle på kräftskiva igår, men sambon mådde inte bra så det blev en lugn hemmakväll istället. Mysigt, fast otroligt tomt när inga barn sprang omkring och busade!

Vi började titta på "Bröllopsfotografen" men vems brillianta idé är det att lägga 20 min nyheter mitt i en film? Jag orkade (såklart) inte hålla ögonen öppna, utan däckade rätt snabbt.

Vaknade vid 23.30 tiden av att min mage fullständigt ballat ur. Att äta 1/2 kg kräftor och 1/2 kg räkor + vin på nästintill fastande mage var nog ingen höjdaridé?! Lite bröd till hade nog inte skadat...
Jag börjar piggna till igen. Får se om jag orkar köra ett Body Pump-pass senare idag. *håller tummarna*

2 som har tyckt till:

Jempa sa...

Tv4 verkar ha spårat ur fullständigt på sistone..

oumberligating sa...

Jag vet inte om du minns att det var några filmskapare som faktiskt stämde TV 4 för att de bröt i filmerna för reklam och nyheter, de fick också rätt, men till följ att nu visar inte TV4 deras filmer längre. Har lagt ner med att titta på TV¤ med reklam, hela känsla går ju om intet på det viset!
Spännande film också väder mitt i det hela, dessa väderpresentatörer då går sista luften ur en, dessutom så stämmer inte väderleksrapporten, fast det är en helt annan problematik!
Vi röstar på det parti som förbjuder reklam avbrott och nyheter i pågående film!
Ha det Bäst!
Kram ifrån Oumberlige Peter!