Min träningsblogg - Rund är också en form!

lördag 27 december 2008

Världens mest oanvända & oslipade skridskor...?!

Imorgon bär det av mot ishallen. Sonen fick skridskor i julklapp och hade förvånansvärt bra balans (?!) när han testade dem här hemma. Men det beror säkert på balansövningarna de gör på gymnastiken.

Jag tänkte rota fram mina skridskor, som legat oanvända i en sisådär 15 års tid. Undrar hur slipade de kommer vara... Ha ha! Undrar om det går att åka på dem över huvudtaget.
Fast det är klart; kanske inte ska skylla all "oförmåga" att åka på SKRIDSKORNA. Lite av problemet (men bara lite...*harkel*) handlar nog om min egen balans...

Ja ja, det märker vi väl imorgon.
Klockan 12 smäller det! Se upp! Ur vägen; alla i Alingsås Ishall! ;-)

2 som har tyckt till:

Anonym sa...

Åh så kul med skridskor, har inte åkt på så länge och saknar det verkligen! Just i år är det inte så aktuellt men nästa år ska jag försöka åka lite med nån kompis :) Ha så kul imorgon och hoppas att ni lyckas hålla er upprätta. När ni trillar, kom ihåg att dra in fingrarna med en gång (knuten näve) så att ni kommer hem med alla fingrar i behåll!

Västgötskan sa...

He he, jag ska försöka komma ihåg detta tips. (Frågan är om jag kommer ihåg det när jag väl faller). Från stående till liggande läge; vad kan de ta? Typ 2 sekunder... :-)