Min träningsblogg - Rund är också en form!

torsdag 11 december 2008

Bästa tv-sekvensen på länge...!!!

Jag brukar inte tycka att en serie där döda människor "återuppstår" är en vettig serie!
Vem kommer inte ihåg Dallas urlöjliga sätt att få tillbaka Bobby? Pam hade DRÖMT alltihop och plötsligt en morgon så står han i duschen och förstår inte alls varför hon ser ut som hon sett ett spöke... *suckar*

Men...! Det här är annorlunda. Alla som sett Grey´s Anatomy måste (!) hålla med mig. ;-)
Det är något särskilt med Izzie och Denny! Deras dynamik och skådespeleri gör hela: "Han är tillbaka från andra sidan" till något otroligt vackert och konstigt nog, TROVÄRDIGT!
Igår när jag såg säsongsfinalen så RÖS jag! Så därför tänkte bjuda er på detta (kanske igen, om ni redan har sett avsnittet).

Enjoy!!!


3 som har tyckt till:

Anonym sa...

Jag instämmer totalt med dig. Och det var en av de bästa scenerna jag sett. Är helt såld på deras kemi dom har när dom gör scener ihopa. Fram för allt sen det blev "tillbaka-från-döden"-scener.

Tack för att jag fick se det igen! :-D

Karin sa...

Jesus! Jag RÖS faktiskt lite jag också.. Vi har inte kommit så långt i Norge.. kanske nästa avsnitt.. Jag har hela tiden riktigt känt långt ner i hjärtat med Izzie & Dennys dynamik... Kanske för att jag förlorade "mitt livs kärlek" när jag var 19... känner igen mig lite..

Tessan sa...

Mmmm... den var verkligen bra! Men jag kan inte låta bli att bli orolig över att även denna serie ska flippa ut som så många andra (utom LOST som får vara hur utflippad som helst - me love anyway)