Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 12 december 2008

Tack för stela, tveksamma, osäkra svenskar! ;-)

Jag har inte velat skriva något nytt på ett par dagar.
Jag blir alldeles tagen när jag ser videon från Grey´s, så jag har inte vetat vad jag ska skriva för att toppa det...! :-(

Men hur som... Nu måste jag komma igång igen.
Igår var jag och simmade (igen). Hade gått på stan i 2 timmar innan så jag och mamma kom överens om att ta det lugnt. Simma kanske 500 meter och sen basta en stund. När vi väl kom dit, så var det 3 personer i motionssimbanan (+ oss, så 5 stycken). Efter 5 min så stängde de två banor till från lek, så motionsimmarna fick 4 banor (?!)
Att för EN GÅNG SKULL kunna simma i sin egen takt och inte bakom någon som knappt rör sig framåt (GRRRR!!!) var ju rena drömmen! Inte kunde vi förspilla detta tillfälle med bara 20 längder. Så slutligen blev det 40 längder (1.000 meter). Sååå skönt, men jobbigt!

Och trots att de öppnade två banor till så var det bara jag, mamma, en kille och hans dotter som gick över till den nya banan. Resten simmade kvar i den "gamla" och alla som kom för att motionsimma efteråt, gick också ner i den gamla banan.
Vet inte om de inte fattade att banan jämte också var motionssim...?

Men i så fall; tack sverige för stela, tveksamma, osäkra svenskar (som gjorde att vi fick en bana nästan för oss själva)! ;-)

1 som har tyckt till:

Jag skaffade mig en PT sa...

Vi har våra fördelar vi svenskar!