Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 17 februari 2013

Melodifestivalen 2013 - Att folk orkar bry sig? :-)

Satt och kollade på delfinalen igår.
Och herregud säger jag... Inget (och då menar jag verkligen INGET!) verkar uppröra människor så mycket som musik, låtar och artister...! Hela facebook svämmade över av upprörda kommentarer då "Ravailliacz" (som även namngavs på många andra sätt, men de skriver jag nog inte här... Haha!) gick direkt till final.

Jag satt bara och garvade åt hela spektaklet och skrev "HURRA!!! Heja gubbarna!"
Spelar det någon roll vem som vinner? Måste man titta? Jag tycker alla borde fixa sina egna favorit-musiklistor i telefonen och lyssna på dem istället. Problem solved! ;-)"Fabröder i kubik"
Foto: dn.se 

16 som har tyckt till:

desperat hemmafru sa...

Jag älskar att titta på melodifestivalen och uppröras över både det ena och det andra. För oss utlandssvenskar är det en happening av stora mått. Hela familjen bänkar sig i soffan och engagerar sig i varenda detalj. Egentligen är vi experter och många gånger bäst på det mesta. ;-)

Husfrun sa...

Nja, även om jag garvade en smula åt att gubbarna gick till final tycker jag att det är irriterande att svenska folket röstar fram dem bara för att ha något att skratta åt under finalen. Bättre kan vi väl? Fast jag tror vi är rädda för att vinna i år igen.
Kram.

Åsa sa...

Ja, visst är det otroligt att folk orkar!
Lägg energin på annat säger jag...

Åsa sa...

Ja, visst är det otroligt att folk orkar!
Lägg energin på annat säger jag...

Anna sa...

Jag måste erkänna att jag inte ens tittar på Melodifestivalen. Inte min grej alls.
Men jag håller med dig om att det verkligen upprör människor i allmänhet. ;)
Kram

äppelblomman sa...

Tycker bara att det är jäkligt sorgligt att Sverige lägger så ofantligt mycket pengar på detta och så går bara skit och vinner...
Nej från och med nu kommer jag att bojkotta mellot!;)
Kraaam K

Bluemalin sa...

Jag reagerade precis som du, och gubbarna själva för den delen. Satt och skrattade och sa "HURRA, heja riktig schalger". För vilken av de andra låtarna hade texten satt sig redan efter andra lyssningen? Det är väl det som är schlager liksom, precis som de sjunger. Samtidigt håller jag med dig - att folk orkar bry sig så mycket!

Nyfiken Alltid sa...

Är mest fascinerad över att folk faktiskt röstar.

Susjos sa...

Vilket härligt inlägg! För det är ju precis så det är! Varför tittar folk och sen snackar massa skit om mello? Titta inte då! Själv älskar jag det! Vi behöver lite kul underhållning med glitter å glamour i februari månad! Å nej, tävla i musik går inte..alla tycker ju så olika :)
Jätte kul att "gubbarna" gick vidare ju! Hihi !
Å jag är glad att få se Rolinski live i Karlstad ;)

Anonym sa...

Jag håller med dig!

Och tycker det är lite roligt att även du skrivit fel på "pojkbands"namnet. ;)

Madelein - Mother of six sa...

Hahaha jag garvade med åt gubbarna. jag garvade åt Bizex också men det var tydligen dumt för det var många transpersoner som blivit kränkta av det :S

Nyckelpigan sa...

Älskar Mellon & blir lika förbannad VARENDA vecka att Sverige inte röstar som jag tycker. Va fasen, jag är ju den som har bäst smak & vet mest lixom... Stör mig på alla konstiga låtar som kommer med dessutom. Man undrar ju hur de bidrag som inte kom med lät :/

Joanna Björkqvist sa...

Tja, vad kan man säga...? Det är ett gäng folkkära gubbar i alla fall... ;)

Kram!

Anneli sa...

Jag tittar gärna, men bryr mig inte särskilt längre. Det är underhållning, det är allt! :) Kram!

Tjillevipp morsan sa...

Klockren analys! Är också helt förvånad att folk bryr sig så enormt. Tittar och tar det för det är; underhållning:) fast i år tittar jag även på den manliga programledaren. Grym kropp.
haha!!

Anna Granström sa...

Jag har inte kollat alls på spektaklet och missat "allt". Känns inte som det gör så mycket dock...