Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 20 februari 2013

Gnällinlägg...!


Då var vi sjuka... igen!

Hur många sjukdomar florerar i år egentligen? Tre (!) stycken olika influensor, magsjuka, förkylningar och RS-virus. Häääärligt. NOT!

Nu är det lill-skiten som fått magsjuka. Han spydde fyra gånger i går eftermiddag/kväll, men fick, som tur var, sova hela natten och har (än så länge) fått behålla morgonvällingen. Han verkar piggare idag. Men man vågar ju knappt hoppas.... Håll alla tummar och tår för oss, är ni snälla! Jag orkar inte med att någon mer blir sjuk nu. :-(9 som har tyckt till:

Villa Frejas bokblogg sa...

Vi har peppar peppar klarat oss bra i år, familjen har bara dragits en stund med den där envisa hostan och några febertoppar. Friskast har jag varit, skamligt nog ;)
Håller tummarna att ni blir friska snart snart.
Ja, hurra för terränglopp :)
Kram.

Nett sa...

Ja usch då.. det går tre förkylningar som är värre än någonsin, och man har hört från många att de har varit helt utslagna. Jag var förkyld men inte helt utslagen. hoppas att ni kryar på er.

Trillingnöten sa...

Men fy farao! Galet jobbigt!

Anna sa...

Oh men liten. :( Min systers yngsta dotter har också fått magsjuka. Hoppas att ni kryar snart och får hålla er friska!
Kram

Nettan sa...

Usch för magsjukor. Mr Kräk har precis hittat in till oss och tagit ett grepp om äldsta så vi andra vet vad vi har att vänta :-(.
Hoppas ni slipper det mer nu. / Nettan

Nyckelpigan sa...

Hoppas ni slipper mer sjukdomar nu. Magsjuka är ju det värsta dessutom... bläää.

Unknown sa...

Krya på er till MAX !!! Tänker på er, och vi saknar er massor !! Ni får tänka på oss för i helgen åker vi till STHLM !! ;)

Eva sa...

Det är mycket nu...

Kram Eva

Madlar sa...

Det är ganska skönt att ha en utflyttat 22-åring o en hemmaboende hyfsat frisk 19-åring. Det har sina fördelar i dessa virus o bacillusktider.