Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 7 maj 2010

Mänsklig kloning existrerar!

Eftersom sambon varit bortrest har jag varit tvungen att lämna barnen på dagis även på morgonen. Detta innebär att jag blir sen till jobbet och det är när man har bråttom man ALLTID hamnar bakom "underliga" bilförare... *suckar*

Åker en mindre asfaltsväg till jobbet. Två bilar får plats i bredd, men det finns inget mittstreck. Den är dessutom inte den rakaste vägen man har sett... Jag kom i kapp en svart volvo med en blondin bakom ratten.
Vid varje kurva (oavsett om den bara var 5- eller 45 gradig) så bromsade hon ner till 30 km/h. Jag LOVAR att den går att ta utan problem i åtminstone 60! När kurvorna var avklarade gasade hon på ordentligt och la sig MITT i vägen, så omkörning var inte på något sätt aktuellt. 200 m senare kom nästa kurva och så samma sak igen...

På vägen hem hände exakt samma sak. Fast denna gången en brunett bakom ratten på en röd audi. Den här damen gjorde "all of the above" PLUS att hon även bromsade ner varje gång hon fick möte.

Om man är osäker och kör i 60 km/h hela tiden kan jag köpa, men om man nu inte ens vågar möta en bil på en asfalterad väg, varför kör man då i 90 km/h på raksträckorna?! Och hur är det möjligt att möta två likadana förare, samma dag, på samma väg...??

4 som har tyckt till:

Tigris Predikantan sa...

100% otur! Men nu borde du slippa dessa möten för flera år framåt?
:)

oumberligating sa...

Om du älskade den tapeten så skulle du kanske älska min Frus Svärmor, alltså min Mamma, hon lät tapetsera ett helt rum med en liknande tapet!
Shit nu tappade jag bort vad jag skulle skriva om dagens inlägg som du gjort återkommer! (ler)
Kram ifrån Peter!

oumberligating sa...

Om du älskar tapeten så älskar jag att läsa dina kommentarer om bilister du mött, legat bakom...(ler) Intressant, hoppas jag får möjlighet att åka bil med dig i framtiden! (ler)
Ja, så kommer det bli föresten, jag kan ju se in i framtiden som du vet, du och din man blir det yngre paret i Jernsaxen kolonin som jag kommer grunda på Franska Rivieran om cirka 20 år!
Ja, så blir det, det är bäst att du kör oss andra då! (ler)
Ja, jag vet det där lät lite konstigt, men jag ska förklara mer senare!
Ha en fin helg så länge!
Kram ifrån Peter!
PS: Kanske blir kolonin i Grekland, kan bli djävligt biligt med mark snart där, då ska jag hålla mig framme!

Västgötskan sa...

Peter:
Anytime! Köra bil och rivieran låter som en bra kombination! :-D