Tror jag. Jag åt själv mjölkchoklad som en liten blå förut! (Uj, uj, uj...)
Det är nog lite som med lutfisk, sill, kaffe och sex. Man "lär" sig tycka om det. (Missförstå mig rätt vad gäller sex-jämförelsen! Jag menar bara att det är ju sällan så att första gången är en fyrverkeri-upplevelse.) ;-)
Precis som att det är vanligt att börja med vitt vin som yngre och sen "lär man sig" att gilla rödvin.
Min absoluta favorit i "besk-choklad-träsket" är den med havssalt. Mumsig! Om det är nyttigt med saltet vete sjutton, men alla antioxidanter måste väl väga upp för det? Don´t you think?
Gillar ni mörk choklad?
16 som har tyckt till:
Oh ja haha, när jag blir riktigt övertrött blir allt roligt :P
Den med pistage smakade jag och tyckte om!
Har nog inte vuxit upp i något avseende (förutom sexet då) ännu. Gillar fortfarande kylskåpskall mjölkchoklad allra bäst. Gärna med hela hasselnötter.
Nja jag har svårt för mörk choklad faktiskt, men sen så har jag inte testat specielt många i heller.
Ja det är skönt, hon va helkass igår :( Nu ska det bara fortsätta på den rätta vägen.
ååhh..den är sååå god!!
Hmmm lätt abstinens har slutat med allt vad choklad heter sedan ett år tillbaka, smaska på från mig med.
kram
sv: Hahaha, tänk om man vore så lyckligt lottad att man hade så! :D Hihi.
Åh vill pröva den med havssalt!
jajjemen! jag har svårt för ljus men älskar mörk! :)
Jag har fortfarande inte lärt mig, fast jag kanske tränar för lite. Att äta mörk choklad alltså :D
Anneli:
Tur att du förtydligade där. Hi hi!
Pst. Pappet ska tas av. Visst är fibrer nyttigt, men det kanske ska vara andra fibrer...
Just den här tycker jag inte ens är speciellt mörk, utan bara jättegod. Anthon Bergs gillar jag också, allihop.
Min käre make äter bara mörk choklad, men han gillar när de är riktigt mörka, typ 86% och inte smaksatta.
Jag tycker att de också är okej, men föredrar absolut de med något extra i, typ nötter, chili, laktrits... Mmmm...
Lärt mig gilla det i år!
Men det räcker ju med 2 bitar så är man nöjd :-)
Ha en skön fredag!
Grabben i bloggen brevid:
Ha ha! Vad bra att du sa det. Ska tänka på det nästa gång. ;-)
Joanna:
Uj, de där 85-90 %-iga smakar ju typ... papper! :-D
Katarina:
Ja, det behövs inte alls lika mycket. (Bra det). :-)
Jag har mörk choklad som bantningstrick på jobbet, för då tar jag bara en ruta när chokladsuget pockar på, sen räcker det liksom.
Jag har alltid gillat mörk choklad! =) Och mjölkchoklad! =) choklad som choklad helt enkelt! Det där att det räcker med en liten bit mörk choklad vet jag inte vad det är för påhitt heller... Jag vill ha precis lika mycket mörk som ljus, dvs stora lass. =)
Skicka en kommentar