Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 5 juli 2010

Vissa saker går det troll i....

Kommer ni ihåg den där mörkblåa bikinin med ljusrosa band som jag beställde från Ellos? Paketet kom men var upprivet och ingen överdel kvar i... Ville de se mig toppless eller vadå?!

Hur som helst, returnerade underdelen (som även den var felskickad. Strl 44 istället för 40) för överdelen var slutsålda i min storlek.
Var därför nere på stan i helgen för att hitta en ny "på plats" så att säga. Det spelade ingen roll om jag tog strl 40, 42 eller (till slut i desperation) 44. INGENTING satt bra.

Var det inte för litet, fanns det inget stöd alls. Med D-kupor funkar inte "trekantsbikini" alls! Men alla andra modeller kändes också väldigt underliga. De var för stora på längden men för korta på bredden (om ni förstår hur jag menar)? Vad innebär det? Att jag har jävligt breda, men platta bröst?!

Hittade EN som satt ok inne på Kappahl, men istället såg det ut som jag hade hängpattar. (Ni vet en sån där modell som ser ut som den är satt upp-och-ner.

Det slutade med att årets första dopp blev i en gammal kup-bikini som är fullständigt uttöjd. Pest eller kolera på stranden i sommar känns det som...

0 som har tyckt till: