Min träningsblogg - Rund är också en form!

onsdag 22 oktober 2008

Tid...

Vem har sagt att tid är begränsad? Bara för att dygnet har 24 timmar, innebär det väl inte att det inte kommer ytterligare en timme efter de 24 timmarna...? :-)

Jag kommer nämligen på mig själv att använda tiden som en ursäkt. Att tiden inte räcker till... Vem har inte sagt till sig själv: "Jag borde börja träna" men hör en liten röst inom sig säga : "Nej, det går inte. Du har inte tid".

Jag har alltid trott på den rösten. Men när jag tänker efter; visst har jag tid...?! Den där lilla rösten har inget med tid att göra, utan är rösten till en latmask som finns rotad djupt inom mig. Som har vuxit sig större ju äldre jag blivit och ju mer jag varit hemma och slappat, sett på tv osv. En mask som inte ens fanns för 10 års sen..! :-)

Skrämmande att förvandlas från en överenergiskt barn till en vuxen som inte orkar nånting och som i stort sett dessutom, måste dricka 10 koppar kaffe om dagen för att kunna fungera normalt...

Vad gör man åt latmasken? Hur blir man av med den? Och på så sätt skapar sig mer/ta vara på den tiden man egentligen har?
Till och börja med ska jag gå och ta mig en kopp kaffe... ;-)

0 som har tyckt till: