Min träningsblogg - Rund är också en form!

söndag 26 oktober 2008

Hm... Eh.. Jaha. Ska det vara något slags skämt..??? "Robinson 2009"??? På allvar...?!
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men TV4 verkar, på allvar, tro att det är något i detta avlånga land som faktiskt SAKNAR detta uttjatade program?
För att inte tala om alla våra älskade "vänner i rutan"; Robinson-Robban, Zübeyde, Emma, Jerry... Vem har, för övrigt, glömt Robinson-Robbans pinsamma försök att få hångla med Lisa på stranden..? *skratt*
Grillning av råttor, bajamajor bakom stockar, ulkande efter att ha ätit för mycket sjögurkor "and so on"...
Ingen har nog glömt. Men bara för att man inte glömmer, innebär det att man har saknat det...? Jag tror inte det. Inte JAG i alla fall. Och då ska jag ändå inte sticka under stolen med att jag slaviskt följer många tv-serier! (Kanske dock inte just reality-såpor. Tack och lov, kanske man ska säga)..? :-)

Det ska bli jäkligt intressant att se hur TV4 har tänkt lägga upp det för att locka tittare. Någon ny "twist" måste det ju vara. För det är väl inte tänkt att det ska vara lika intetsägande som de sista 7 säsongerna..?! Varför inte lägga ner ett program när det är som bäst?
Ex 1. "Twin Peaks". Skitbra. Ett litet tag, sen helt knepigt, hysteriskt, skumt, konstigt...
Ex 2. "Friends/Vänner". Skitbra. Ett bra tag! Egentligen längre än en tv-serie SKA kunna vara bra! Sen lades den ner. Till fansen stora förtvivlan! Men på "topp"! För alltid ihågkommen som något bra.
Varför är det så svårt att följa efter ett gott exempel. Varför ska man köra "hjärt-och-lugn-räddning" på ett program som redan varit ur rutan i snart ett halvt decennium och som varit dött ÄNNU LÄNGRE...??

1 som har tyckt till:

Ina sa...

Hej.

Har precis läst din blogg. Gillar skarp dina inlägg. Kommer att kika in flera gånger.
Ja vi få ju hoppas att de gör något drastiskt för att man ska bli bänkad o se på Robinson igen.