Min träningsblogg - Rund är också en form!

fredag 16 december 2011

"Klump-spagetti"...!

Jag gjorde middag för en stund sen. Eller lunch?
Eller ja, mat som ska ätas någon gång på dagens alla timmar i alla fall! ;-)

Jag glömde röra runt i kastrullen första minuterna och vips! Genast kokade en del av spagettin ihop till hårda, tjocka "korvar". Jag HATAR sådana "korvar"! Bläää! Men jag får ju skylla mig själv.

Sambon säger att det inte är något fel på det, att det smakar som spagetti ska smaka. Men nä... Inte alls, säger jag! :-P



17 som har tyckt till:

Sara, mamma till tre små troll sa...

Här ser man hur smycket ser ut http://neccin.blogg.se/2011/november/det-var-den-piercingen-det.html, man snittar liksom upp huden lite och lirkar in den och sen får det läka ihop runt om :)

Milla sa...

Hallå där västgötskan här kommer besök från östgötskan Motvalls Kärring eller Milla som jag egentligen heter. Kul att du lämnade ett litet avtryck i min blogg och eftersom jag är nyfiken av naturen så bara måste jag ju kika in hos dig :)

Det låter som om dina kökskunskaper är lika bra som mina, hahaha.
Hoppas du får en riktigt fin helg.
Milla

Barnens Hjältar sa...

Jag förstår dig absolut, det ligger i vår natur tror jag. Det kan räcka med att man har en pojk för att tycka att det skulle vara mysigt med en flicka :-)

kattiiiiss sa...

Nä fy ja usch.. gillar inte heller när flera degar ihop sig så.
Håller inte med din sambo ;-)

Nina sa...

Har du olja i vattnet när du kokar pasta? Det brukar annars hjälpa tycker jag, och att använda en STOR kastrull med MYCKET vatten...

Amy sa...

Åh jag hatar det också!!
Jag brukar ha i lite rapsolja eller flytande smör precis när vattnet kokat upp, innan jag slänger i spaghettin. Det funkar 8 av 10 ggr. ;-)

Nett sa...

Jag gillar heller inte dessa klumpspagetti som kan bli, äldsta dottern älskade det när hon bodde hemma. :)

Petra sa...

Fy och usch säger halvitalienskan.

- sa...

Nä, usch. Inte kul. Man måste röra om lite men om man häller i en skvätt olja (olivolja, rapsolja eller lite smör går också bra) så klumpar det sig inte plus att spagettin hindras från att koka över.

Lite husmorstips sådär. ;)

Jess sa...

Håller med dig! Jag vill inte heller att det ska klumpa fast så där!

♥ Sojka ♥ sa...

Ha ha ja fy så gamla vi är! =)

Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Nu för tiden lyckas jag bara med glutenfri spagetti på majsmjöl. Allt annat klumpar sig och blir förskräckligt äckligt av stärkelsen???

Mallan sa...

Nä fy, det smakar surt mjöl! Men han är ju en snäll själ i alla fall som inte säger det :-) Kram

Nyckelpigan sa...

Hatar oxå sådana spaghettiklumpar men nu behöver jag inte tänka på det mer.. Slutat äta pasta :)

Anneli Stålberg sa...

Nej, klumpig pasta är inte kul! :)

Västgötskan sa...

Nu låter det som att jag ALLTID får klumpar. Nej då, jag brukar få till pastan. ;-)
Men tack ändå för tipsen! Jag har olja ibland. Men oftast glömmer jag det faktiskt.

Nyckelpigan:
Va...?! Nej, man kan ju inte vara utan pasta. Godaste maten (nästan) ju! ;-)

Nettan sa...

Usch ja, dom där "spagetti-korvarna" är verkligen hemska. Dom få gånger det hänt slutar det alltid med senare mat eftersom det måste kokas om. / Nettan