Min träningsblogg - Rund är också en form!

måndag 21 juni 2010

Sambon kör på skinka och ketchup... (Skeptisk)

Nu när jag äntligen mår ok, så fick sambon hämta lill-killen från dagis pga 39 gr feber. *suckar* Hoppas verkligen att vi blir friska allihopa tills fredag...!

Jag var inne och storhandlade själv på vägen hem. Ganska trivsamt jämfört med att ha barnen med sig måste jag säga... :-D
Vi gjorde varma mackor nu när jag kom hem från affären. T.ex. ost och skinka är ok. Men sambon körde på lök, ost, skinka och KETCHUP. Ketchup till skinka?! Bläää!

Nej, ketchup passar inte till ALLT...!

När jag var yngre kunde jag också äta en hel del ketchup, men framför allt till pasta. Idag vill jag sällan ha det, ens till det. Köttfärssås är ju mycket godare än ketchupsmak!!

4 som har tyckt till:

Tigris Predikantan sa...

Hamburgarvariant med skinka i stället? Nä, ketchup passar inte till allt, till väldigt lite däremot!
:)

- sa...

Men åååååh! Varma mackor med ost, skinka, tomat, gärna lite lök också..och så en rejäl klutt med ketchup på det..är ju det godaste som finns! :)

Fast jag kan hålla med om att ketchup inte passar till precis allt...jag har jobbat på en militärförläggning för många år sen, i centralköket där. Ibland hade jag mattants-tjänst..dvs jag delade ut mat. En torsdag var det en rekryt som absolut ville ha ketchup på sina pannkakor. Det fick han inte! :)

Västgötskan sa...

Uscha, pannkakor och ketchup lät ÄNNU värre?! :-O

lotta sa...

Till varma mackor kan ketchupen vara med .. blir ju " nästan " som pizza .. fast utan tomatsås .. men med ketchup .. o i ketchup e det tomater:D ;)