Jag tror att jag överskattade mina köttkunskaper. Vi skulle få allt styckat och klart. Låter ju bra. I teorin... Eum...
För det första; förstå att det ligger 21 kg (!) kött i min kyl just nu! Jag behöver köpa fler fryspåsar!!
För det andra: Det enda jag har lyckats lokalisera är några kotletter, en filé och en jäkla massa färdigmalen färs. (Svårt va?)
I övrigt så ser nästan allt likadant ut. Hon sa att det skulle finnas en "benfri" bit som jag kunde skära till grytbitar om jag ville.
"- Ja, det löser sig", svarade jag. Eller hur???
Vilka j***a benfri bit? Alla ser ju benfria ut!!! Haha!
Kan man ringa Rosa på Bregottfabriken och fråga tror ni? Eller är det ett känsligt ämne, det är med stykat kokött? ;-)
Ser hon inte lite ilsken ut...? |
10 som har tyckt till:
Tack, ja vi får hoppas det. Det står på det berömda nätet att höstblåsor brukar sitta i en vecka och hon har haft det sen i onsdags tror jag.
Haha jag brukar stå och klia mig i huvudet och fundera varje år när pappa kommer förbi och lämnar älgkött också. Allt ligger i stora icapåsar och JAG ska försöka lokalisera vad som är vad. :)
Kram
Haha! Fast du kan ju alltid googla vilka delar som sitter var på kossan så kanske det löser sig. ;)
Hahaha, känner igen det där från när vi fick hem vårt första styckade djur :-) Men jag löste det med att dra fram Rutiga Kokboken och kollade på alla delar och sedan fick jag ihop det. Lycka till! Kram
Kan man säga något annat än "Lycka till!" i sådana här situationer...? ;-)
Ring inte Rosa, tror faktiskt det kan vara lite känsligt. Om du nu kan komma förbi språkförbistringen överhuvudtaget. ;-)
Ha så kul! :-)
//Emma
ÅH ÅH ÅH! VIlken lycka med så mycket kött! Nom nom!
Jösses! Inte dåligt med kött, rustar ni för kriget? hahaha Lycka till med att hitta grytbitarna! Jag hade inte haft en aning i allt virrvarr....
Är du säker på att det är nötkött du har i kylen? =) Jag har nämligen aldrig hittat kotletter på mina kossor, möjligen på en kalv. Leta fram ett styckningsschema och bara gå lös på köttbitarna. Lycka till!
Äsch, är väl bara att geggamoja ihop nån middag och så blir det bra. Surprice om det är ben i eller inte ;)
Förövrigt - lyx med en hel styckad Rosa i frysen.
Kram.
Kanske lite ilsken ser hon nog ut att vara ;)
Skicka en kommentar